disney-land-hong-kong-halloweenresized

گزارش مشکل

درخواست شما در حال پردازش است ، لطفا چند لحظه صبر کنید ....

0 تومان

ویزای کار در هنگ کنگ

ارسال شده: شهریور ۱۴, ۱۳۹۷ ۱۰:۴۳ ق.ظ

توضیحات بیشتر

اخذویزای هنگ کنگ
شما میتوانید با خیالی اسوده امور مهاجرت و ویزای خود را به مشاورین با تجربه ی آژانس هم هوایی بسپارید
ویزای کار در هنگ کنگ
مدارک ویزای هنگ کنگ
۱-اسکن رنگی گذرنامه با حداقل ۷ ماه اعتبا
۲-گواهی اشتغال به کار حتما با مهر و سربرگ لاتین. و حقوق به دلار
۳-گواهی تمکن مالی آخرین مانده ی حساب حداقل ۵۰۰۰ به دلار
۴- دو قطعه عکس رنگی جدبد با پشت زمینه ی سفید فقط ۴*۶
۵-در صورت سفر خانوادگی کپی شناسنامه ترجمه شده ی سرپرست خانواده الزامیست
۶-کارت ویزیت
۷-بلیط
ویزای کار در هنگ کنگ
ویزای هنگ کنگ به چند دسته تقسیم میشود

ویزای عادی توریستی ( ۲ بار ورود )
ویزای فوری توریستی
ویزای مولتی ۶ ماه و۱ ساله
ویزای کار هنگ کنگ
ویزای تجاری هنگ کنگ

*ویزاهای توریستی هنگ کنگ تا مدت سه ماه از تاریخ صدور دارای اعتبار هستند و پس از هربار ورود گردشگران می‌توانند تا مدت ۱۴ روز در این شهر اقامت کنند.*
ویزای کار در هنگ کنگ
جهت اطلاع از قیمت این ویزا و سایر خدمات با ما در تماس باشید
تلفنن همراه: ۰۹۱۹۹۱۱۶۵۶۷
تلفن ثابت : ۰۲۱۴۹۲۷۹۴۹

ویزای کار در هنگ کنگ
آدرس و تلفن سفارت چین( هنگ کنگ )در تهران :

اقدسیه روبروی آتش نشانی پلاک ۷۳

تلفن های : ۱-۲۲۲۹۱۲۴۰-۰۲۱
فکس ۲۲۲۹۰۶۹۰-۰۲۱
ویزای کار در هنگ کنگ

پیام پلیس فتا:
لطفا پیش از انجام معامله و هر نوع پرداخت وجه، از صحت کالا یا خدمات ارائه شده، به صورت حضوری اطمینان حاصل نمایید.
پیام آفتابه:
آفتابه هیچ‌گونه منفعت و مسئولیتی در قبال معامله شما ندارد. با مطالعهٔ راهنمای خرید امن، آسوده‌تر معامله کنید.